РЕГРЕСИЯ: Петя в Атлантида – част2 – Причини за потапянето на Атлантида.

РЕГРЕСИЯ: Петя в Атлантида – част2 – Причини за потапянето на Атлантида.

В периода 2019 – 2020г. проведох поредица от регресии, свързани с Атлантида. Това беше проучване, имащо за цел 2 основни пункта:

1.Извличане на информация за изчезналата цивилизация – създаване, история, начин на живот, причини за потапянето ú и др.

2.Изследване на метода Регресия. Както всички знаем, има различни мнения относно този начин на работа и достоверността на спомените – доколко са реални.

Всички регресии, които проведох през този период, бяха с хора, които имаха достатъчно опит с метода, в това число една част от тях бяха от учениците на Петър Петров, моя учител по регресия. Всички участници имаха и друга обща характеристика: Никой от тях не беше се интересувал от изчезналата цивилизация Атлантида и не бяха чели или слушали нещо за нея, вкл. и аз. И на всички ни беше интересно какво ще се получи. Аз също съм участник в експеримента, водена съм тогава от мои колеги, също ученици на Петър Петров и имам лични впечатления и преживявания. Използвам случая да им благодаря за отзивчивостта и умелото водене на моите регресии.

Получи се интересен резултат:

1.Много от регресиите започваха с картини от унищожението на Атлантида, които освен лична информация и послания даваха информация и за много хора, касаещи настоящето на цивилизацията ни – такава, каквато е в момента.

Един от основните и повтарящи се акценти е:

ПАЗЕТЕ ПРИРОДАТА!

Има няколко регресии, в които се разказва, че решението за потапянето на Атлантида (тази, която е била на сушата), е взето на Съвет, в който участват различни висши същества. Част от участниците в експеримента си спомнят с огромна болка момента на потапянето на Атлантида. А Петя, чиято регресия ще чуете след малко, от години сънува наводнения и живееше с неясна болка.

2.Всички участници имаха различен, така да се изразя, статут в Атлантида и даваха информация от различни гледни точки. Нямаше хора, които да са с една и съща съдба или социално положение. Въпреки това част от информацията се повтаряше, а друга се допълваше.

3.Някои регресии бяха пределно ясни, други хаотични и привидно неясни, но въпреки това също се допълваха една друга.

Тъй като и аз съм човек, в онзи период, въпреки усилията ми, не успях да обработя и да споделя получената информация и затова спрях проекта. До появата на Петя. И когато проведохме регресиите с нея, свързани с Атлантида, за пореден път ми стана ясно, че не е било случайно. Колкото и банално да звучи, не бил дошъл момента. 🙂 Освен това предстои да поуча още информация, за да имам една по-пълна картина за историята и развитието на Атлантида.

В момента е важно да се знае, че решението за потапянето е взето на Съвет, от много висши същества, вкл. и Гая, тъй като древните развити Атланти са започнали да провеждат експерименти, вредящи на Земята и са станали опасни. Подобни експерименти се провеждат и сега и е нужно да се спрат. Затова и едно от повтарящите се послания е: ПАЗЕТЕ ЗЕМЯТА! Добре е наистина да осъзнаем, че тя е в пъти по-силна от нас и ние зависим от нея, а не тя от нас!

Следва регресията на Петя. До момента с нея сме провели две такива, споделям първо втората. Записът е редактиран, тъй като съдържаше и много лична информация, касаеща само и единствено Петя. Тя е изрязана и има моменти, в които това много ясно личи. Умишлено съм оставила някои пикове и шумове, за да се знае, че там има съкращаване на информацията. Приятно и ползотворно слушане!

 

Снимка: Интернет

Leave a Reply

Close Menu