Кой не иска хармоничен и пълноценен живот? Живот, изпълнен с лекота и радост. Живот, пълен с щастие и удовлетворение.

Реалността често е различна. Имаме срещи, денят е добре планиран и постоянно изпълняваме желанията на другите. С мислите си сме или в миналото, или в бъдещето. Намираме живота си за еднообразен и скучен. Едва ли изпитваме някаква радост от това, което правим и търсим постоянна промяна.

Казвам се Юлияна Иванова, на 55г. съм и живея в Кюстендил. В търсенето на хармоничен и спокоен живот открих редица методи и практики като източник на сила за себе си. Такива са Психотерапията, лечение с Прана и Рейки, Медитация, работа с полето на Акаша. Тези методи ползвах основно за себе си.

През 2014г. имах щастието да се докосна до метода Регресия и буквално се влюбих в него. Още след първата сесия знаех, че това е моята сфера. След една година завърших обучението си при Петър Петров /http://regresia.weebly.com/ и от тогава използвам този метод и за други хора.

Но с това обучението ми не приключи. Интересът ми към психичните процеси на хората е нестихващ. През 2019г. се дипломирах като Психолог и това обогати познанията и уменията ми.

През 2016г., след изкаран курс за работа с полето на Акаша при Атина Санториниу и Милуш Кадиев, издадох първата си книга със заглавие “Светът на сънищата”. Това е книга с канализирани послания за вътрешна трансформация. Част от приказките са публикувани в настоящия сайт. Те могат да се ползват за различни цели, тъй като съдържат схеми за справяне с различни ситуации. Книгата вече е използвана в две терапевтични групи по Психотерапия.

Радвам се и съм благодарна за това, че ме открихте. Хората идват при мен, когато искат да променят нещо в живота си към по-добро или ако искат да се развиват в духовен аспект.

Как мога да ви помогна да живеете по-позитивен, по-добър живот?

Вероятно мога да стоя до вас, докато успеете да овладеете пътя си отново сами, без помощ.

Помощ и духовно развитие биха били възможни с Вашето сътрудничество и следните техники:

Водена медитация тип Регресия

Водена медитация тип Прогресия

Водена медитация тип Среща с Духовен водач

Водена медитация с цел тълкуване и осъзнаване на сън

Специфична, разработена от мен техника за работа с картини в случаите, когато човек не желае Регресия

Психологична консултация

Да изживееш себе си като безсмъртна душа наистина е от голяма полза за себе си и трансцендентността на сегашното тяло. Регресивните терапевти помагат на хората да преосмислят и променят живота си. Те също така подкрепят психически здрави хора, които искат да открият по-дълбок смисъл в съществуването си. Духовната интеграция ни носи спокойствие, защото ни дава съзнание за цялостност.

Надявам се, че хората ползващи тези методи ще открият доказателства за тази нова форма на самореализация и изцеление, които никога преди не биха сметнали за възможни.

Всички материали, които публикувам в сайта, съдържат препоръки и готови схеми за постигане на по-добър и балансиран живот.

Забележка: Духовното изцеление активира силите за самолечение на клиента. То не е заместител на медицинско или терапевтично лечение.

Лечителите не поставят медицински диагнози.

Представяне от Петър Петров

Юлияна е прекрасен човек! Тя преживя няколко сесии при мен, за да приеме своята дарба и да работи с нея. Тя е силна и смирена и винаги знае как да подпомогне процеса на осъзнаване и лечение! Работата с нея е лека, приятна и дълбока. Можете да й имате пълно доверие.


За контакти: yuliana_ivanova_@abv.bg

Facebook страници: Светът на сънищата и Регресия, Психология, Сънища и Символи

Close Menu