РЕГРЕСИЯ: КАК ДА ПОМОГНА НА ДЪЩЕРЯ СИ?

РЕГРЕСИЯ: КАК ДА ПОМОГНА НА ДЪЩЕРЯ СИ?

По време на тази регресия клиентката получи отговори на своите въпроси чрез среща с Душите на починали близки. Тя се интересуваше от 2 теми: Как да помогне на дъщеря си, която вследствие на лично преживяване отключва психичен проблем и как да задържа паричния поток. По време на регресията голяма част от информацията вървеше и през мен – това се случва само и единствено за подпомагане на процеса.
Особеното при тази история е това, че клиентката очакваше да види минал живот. Направих стандартното въвеждане за Акаши и нейната библиотека беше бял коридор. След това попадна в бяла светлина. Тези символи ме наведоха на мисълта, че е възможно да има починала Душа, с която е важно да се срещнат. Но изобщо не очаквах да са 3 – майка ѝ, баща ѝ, брат ѝ. Тези срещи бяха изключително важни, тъй като клиентката не е успяла да присъства и на трите погребения и това много ѝ тежеше. Но, не беше споделила. Беше убедена, че ще разгледа минал живот.
Беше изслушала много регресии, вкл. и проведени от мен и се е притеснявала, че неволно може да копира информация от нечий запис. И в края на регресията възкликна: Такава регресия не съм чувала! Затова я споделям.

https://youtu.be/rugWDiXbsho

Leave a Reply

Close Menu