РЕГРЕСИЯ – АТЛАНТИДА. Създаване и развитие. Гледна точка на Създател.

РЕГРЕСИЯ – АТЛАНТИДА. Създаване и развитие. Гледна точка на Създател.

Тази регресия е проведена през 2019г. и е част от проекта Атлантида. Тя е една от първите регресии, които съм провела на тази тема и тогава все още нямах достатъчно опит с това пространство. Голяма част от споделеното тук е потвърдено и по време на други регресии, от други хора. Нито един от участниците не се е интересувал от Атлантида до момента на провеждането на регресията с него и с нито един от тях не съм обсъждала предварително информацията, която имам от други хора. Всички участници в проекта имат опит с метода Регресия.

Давам накратко хронологията на регресията и част информацията.

1.Първоначално жената се видя “у дома”, на нейното място в Космоса, където си почива между преражданията. Разглежда го, преживява го. Това место й е познато. Там всичко се създава ментално. На мен много ми напомня на Атлантида и разказите на други участници в проекта Атлантида.
2.Жената вижда айсберг, който излиза от океана. Постепенно разбираме, че това е зараждащата се Атлантида. На брега има мъжка русалка и жената е много изненадана от този образ, същевременно го вижда много ясно. Русалката има и тризъбец. Описва я много подробно.
3.Следва историята за зараждането на Атлантида. Жената гледа всичко “отгоре” и в края на регресията се изяснява защо. Ето части от нейния разказ:
„ Първоначално Атлантида е била само под водата. Малко по-често са били горе. Съществата са живеели под водата. Рано е да излизат горе, защото не е имало къде да излязат. Или не са били достатъчно еволюирали, за да излизат горе. Не са имали подходящи тела. Живеели са под водата. Всички там са си… Те са били като русалки… Русалки са си били.”
„Те, както и хората сега, са генетичен експеримент, който си е заложен и е оставен постепенно да еволюира с промяна на условията, на средата. Когато започва да се променя средата, малко по малко да се появява суша, те започват да се опитват да използват сушата и в продължение на много хиляди години телата на някои от тях се променят, на други не, който няма интерес към сушата не му се променя.”
„Има някои като… много са странни. Те имат нещо като хриле, така дишат под вода – хриле, като рибите, хем са хора. И всъщност постепенно стават като две цивилизации. Едната си остава долу под водата. Други, които имат интерес към сушата, се изнасят към сушата, но като цяло всичко е много свързано с водата. Те всъщност са една цивилизация, но има някакво разделяне след много много хиляди години еволюция.”
„Тези дето са излезли на сушата много приличат на извънземни, на това което ние имаме като представа за извънземни в момента. Онези, които са под водата, сякаш повече приличат на хора, поне в горната си част на тялото.”
„На тези, които отиват горе на сушата, им е по-трудно. Развиват някакви по-високи технологии, за да могат да оцеляват телата им. Тогава тежките условия са били на сушата – за тях, за техните тела. По-лесните условия са във водата. Както и при нас сега – където са по-тежките условия се използват повече технологии. Те развиват някакво технологично Его.”
Жената потвърждава, че Атлантите са с ниска емоционалност..
……………………………………………
4.Начин на живот на Атлантите
*Отглеждат децата си “На групи, като комуни може би. Така е по-ефективно. Всичко е съобразено с това да е ефективно. Няма голяма емоционалност, свързана с отглеждането на децата, важно е да е ефективно.”
*Кои са ценностите? – „Много са… Най-голямата ценност е всичко да има някакъв ред. Има определен ред. Трябва да се спазват тези правила, този ред за да може тази висока технология да функционира. Трябва да се спазват определени правила, за да работи техниката. Не може просто ей така…”
………………………………………….
*”А самите те като същества могат по някакъв начин да управляват енергията около себе си. Могат. Много е странно. Защото те някак си са запазили някои свои умения от времето когато са били изцяло водни същества. Във водата много лесно се предава импулс. Същия импулс може да се предава и във въздушна среда, само трябва да знаеш как. То е все едно изтласкваш.”
Ю: Какъв импулс?
Н: Ами знае как да изтласка във въздуха. То не е въздух, а е енергията.

*Въздухът там е много сгъстен, има специални конструкции за сградите, като едната стена в случая на коридор, е извита, за да удържа натиска.

5.Среща с Извънземно – “То е от тези, които си правят експерименти с Атлантите. То самото също е трябвало да ползва някакво тяло, за да бъде там, така че на него му е интересно това тяло, което му се налага да ползва. Атлантидците си съжителстват по някакъв начин с тези извънземни, които всъщност си правят експериментите с тях.” Пробват различни варианти, създават светове. Атлантида е създадена по тяхно подобие, докато сега има много повече емоции. На Създателите им е интересно да са в тяло. За тях няма добро и лошо. Те са ориентирани към вършенето на нещата, а не към крайния резултат. Ако и хората са така, животът им ще е много по-лесен.

 

Снимка: Интернет

Leave a Reply

Close Menu