Лечебни картини

Лечебни картини

 

С Деси проведохме няколко регресии. Още при първата ни среща тя разбра, че може и трябва да рисува лечебни картини. Премина през лечебен и учебен процес, в резултат на което възвърна лечителските си способности. Вече има  картини, рисувани специално за човека, който ги е поръчал. Част от тях са публикувани на личната й страница във Facebook, тъй като могат да са полезни на повече хора. Докато рисува картините Деси получава информация и указания, които са специално за клиента. Всеки, който пожелае, може да се свърже с нея и да си поръча картина.


Споделям тази част от регресиите, в която се дават указания относно действието на картините.

 Деси винаги е знаела, че ще рисува. Методът Регресия й помогна да си спомни.


Юлияна: Нека водачите да дадат повече информация за картините. Кой е подходящия начин Деси да рисува картините – по реда на заявките на хората или могат да бъдат пренаредени?

Деси: По нуждата на хората.

Юлияна: Как може Деси да разбере каква е нуждата на хората?

Деси: Усещане – на кого по-напред да бъде направена. Да усети нуждата. Някои картини могат да бъдат забавени, други не. Но тя винаги ще се усеща – на кой кога и в точния момент. На никой няма да му бъде дадена по-рано, на никой няма да му бъде дадена по-късно. Винаги ще е точно за точния човек – време и място, и ще бъде получена такава информация.

 

Юлияна: Добре. А относно очакванията на хората – необходима ли е някаква яснота допълнително?

Деси: Подготвени са. Тези хора, които очакват картина, са подготвени, че ще я имат. И са подготвени за нейното влияние във всеки един момент.

Юлияна: Супер.

 

Деси: Тя си действа. Влизайки в дома, вече действа. Ангелите са там и намират къде какво да правят. Понякога на хората може да им се струва, че нещата се обръщат с главата надолу. Точно това е пренареждане, за да могат да се изчистят неща, които са залегнали. Дори от минали животи може да се чисти. Просто голяма сила има в тях. Няма да попаднат на случайно място. Винаги ще бъдат пожелавани. Абсолютно винаги.

 

Юлияна: Чудесно.

Деси: И дори понякога човекът може да не го е изказал, но да се даде.

Юлияна: Да, както ти ми нарисува моята карина.

Деси: Но ще сме имали допир. Всяка среща с всеки един човек оттук нататък не ми е случайна. Имам да свърша нещо за него.

Юлияна: Ти имаш ли въпроси относно картините?

Деси: Те ми дадоха отговори.

Юлияна: Ако има още нещо, което имат да кажат, нека да го предадат като информация.

 

Деси: Да, ако човекът има например здравословен проблем, ще го усещам ли винаги, ми е въпроса. – Енергийно ще го усещам. Мога да не го назова, но той ще бъде сложен в картината. Мястото на проблема ще го има в картината и ще започне да вибрира, за да изчезне.

Юлияна: Супер.

Деси: Дори влиянието на картината с времето се променя.

Юлияна: Ох, че хубаво…

Деси: Т.е. тя си върши работата. Когато е изчистен проблема, идва следващ етап в нея, който идва на преден план, и следващ, и следващ. Тя носи много информаия. Не е за един ден. Тя е за години напред.

Юлияна: Супер, супер. Много хубаво.

 

Деси: Има много любов в тях. И те помагат на хората да премахнат страховете си и да отключват любовта на новия им етап на развитието. Любовта е най-голямата сила. Мога да направя една картина, но тя има влияние на 100.

Юлияна: Супер.

 

Деси: И чиста, много чиста светлина. Хората, които я имат, ще имат развитие, прогрес във всичко. Всичко, което си наумяват да правят, просто ще им върви с лекота. И те ще го осъзнават, ще започнат да го усещат. Лекота в съня, лекота в работата, лекота в отношения с хора. Това им е мисията. И вяра. Всеки един ще вярва. По свой си начин. Не е нужно да ходи в черква да изрази вярата си. По свой си начин ще се свързва с ангелите. Ще намери начин в живота си, по който да се свърже с тях и да си общува с тях – ако не го е направил. Просто връзката ще се засилва. Нови хора, ново начало, нови чувства, ново общуване, изцяло чисто, без негативни мисли, без негативни усещания.

Юлияна: Супер. Това ли е?

Деси: Това дадоха.

 

Юлияна: ОК. Имам въпрос – аз да задържам ли моите първи две картини – да стоят ли още в къщи?

Деси: Могат да пътуват с тебе. Те затова са направени под тая форма – за да ти е винаги удобно, да бъдат с тебе, където и да си.

Юлияна: Да, защото имах усещане, че нещо пропускаме. Добре, благодаря…

 

Картина: Desislava Petrova-Yankova /facebook/

https://www.facebook.com/Angels-WORK-117386278982330/

 

 

Leave a Reply

Close Menu