ФАРИАНКО! БЪДИ БЛАГОСЛОВЕН! НЕКА БЛАГОСЛОВИИТЕ СЕ ИЗЛИВАТ ВЪРХУ ТЕБ!

ФАРИАНКО! БЪДИ БЛАГОСЛОВЕН! НЕКА БЛАГОСЛОВИИТЕ СЕ ИЗЛИВАТ ВЪРХУ ТЕБ!

Според З.Фройд езиковите грешки, които допускаме в ежедневието си не са случайни. Споделям откъс от Регресия, който потвърждава тази теория.

Заявката на М. беше свързана с взаимоотношения с близък човек. Това е честа и благодатна тема за Регресия и затова търсехме минал живот. Използвах стандартното си въвеждане с мускулна релаксация и визуализация на Акаша. Но изведнъж се усетих, че вместо: „Издигни се в Космоса”, казах: „Над Космоса”. Изненадах се от думите си и го споделих с М.

Тя почти веднага видя „нещо като Космически кораб с много различни раси – съзвездието Лебед, Андромеда, …, Голяма мечка, Малка мечка, много различни раси са част от това пространство. Всички се поздравяват и са едно цяло.” Сподели, че тя „има нещо на главата, което е като  издължение, течни ефирни неща.”

Оказа се, че тя е от Венера. Кожата ú си променя цвета, има отблясъци. Светло зелено, розово… По този начин комуникират, в зависимост от цвета който излъчват. „То е като аурата като усещания. И всичко е много бързо.”

Ю: Нали? И виж аз какво бързо въвеждане ти направих! Все едно нещо много бързаше: По-бързо, по-бързо! Каква беше причината за това бързане?

М: Явно много искат да говорят! Само искам да кажа, че ние тук… има много създания, които са свързани с Лемурия, които са звездни нишки. И дори в Рила има етерно пространство, което е свързано с много други галактики и създанията там комуникират по много фин начин заедно с други създания, които са в планината Шаста. Там също има останала колония от Лемурия. Има определен вид мои братя, сестри; твои братя, сестри с много… Те приличат на сфери от светлина и толкова са… енергията им е като на деца. Много чиста енергия. Когато се поздравяват звучи като „Фарианко” като поздрав. Те правят от центъра си, от сърцето си, като дъга от светлина към другия човек. И посланието е: „Бъди благословен! Нека благословиите се изливат върху теб!” Това е енергията на диамантените реки. Те са с всички цветове на Дъгата.

Аз лично нищо не разбирам от планети и до този момент такива разговори са ми звучали като фантастика. Защо казвам „до този момент”? Защото и тази Регресия ме изненада! М. видя моето семейство, каза ми името и цвета на Звездата от която съм и получи информация за мен. До тук няма нищо ново, свикнала съм с това. Но изненадата ми дойде от факта, че М. не знаеше дали такава звезда съществува, не знаеше нищо за нея. И аз като поредния Тома Неверни потърсих в Интернет името на звездата. Оказа се, че тя съществува и всичко, казано от М. се потвърди.

А аз за пореден път се възхитих и преклоних както пред уменията на М., така и пред метода, който ползвам.

След тази междузвездна среща М. видя нужните ú минали животи и получи отговор на своите въпроси.

Снимка на Lumina Obscura от Pixabay

Leave a Reply

Close Menu