РЕГРЕСИЯ: ЗАЩО СЕ СТРАХУВАМ ТОЛКОВА МНОГО ОТ САМОТАТА И СЪМ САМА?

РЕГРЕСИЯ: ЗАЩО СЕ СТРАХУВАМ ТОЛКОВА МНОГО ОТ САМОТАТА И СЪМ САМА?

Споделям регресията на около 40-годишна жена. Тя е с две деца – едното здраво, другото е болно – с големи физически увреждания и се нуждае от специални грижи.

Преди 5г. съпругът ú е починал внезапно, без да боледува. Както Мери разказа (името е променено), впоследствие е осъзнала, че е имало „подсказки“ за смъртта му, като например изречените от съпруга ú като пророчески думи „Това е последното, което ще направя в тази къща.“, „Ела да ме изпратиш!“ в деня на смъртта му и още няколко неща.

Мери искаше да разбере причините за всичко това, а именно  – защо съпругът ú умира млад и така внезапно; защо винаги се е страхувал да не легне болен; защо има толкова болно дете; защо тя толкова много обича именно болното дете, а здравото сякаш леко неглижира; защо се гневи на сестра си, която толкова много ú помага и какво ще стане с болното ú дете, когато тя умре. Мери вярва в преражданията и интуитивно знае, че ако сега не си научи урока, ще го пренесе и в друг живот. Затова искаше да си спомни причината за всичко това.

И успя! Видя свой минал живот, срещна се с Духовния си наставник и Душата на починалия си съпруг, сбогува се с него и чрез всичко това получи отговори на своите въпроси.

Тя видя свой минал живот, в който като дете живее в голяма, красива къща, подобна на замък, имат и прислуга, вероятно във Франция. Родителите ú са били с уреден брак. Те не ú обръщаха особено голямо внимание, но това не беше проблем за нея. Такива са били порядките тогава.

Жената се жени за красив мъж, военен, с когото имат две момичета. Много се обичат и се разбират. Живеят в красота и хармония. Но на около 32-33 години мъжът ú се разболява тежко и умира. Тя много го обича и не се справя със скръбта. Напълно губи интерес към живота, макар че е красива и богата. Губи интерес и към двете си дъщери. И въпреки, че по време на регресията те изглеждаха щастливи, макар и отдалечени от майка си, в деня след регресията Мери сподели, че всъщност са страдали. Сега те също са в настоящия ú живот, като нейни близки, които ú помагат.

Жената умира красива и самотна, с пълно безразличие към живота.

В настоящия си живот Мери работи и има свои близки, които ú помагат при отглеждането на болното ú дете. Тя много го обича и сякаш именно това я държи прикрепена към живота. Същевременно привидно неглижира здравото дете. Тази ситуация отчасти се повтаря с миналия ú живот, но не напълно. Разговаряла съм и с други клиенти, когато има болно и здраво дете. Грижите и вниманието са основно към болното и родителите често се обвиняват за това. Именно поради тази причина използвам израза „привидно неглижира“, защото всъщност не е така.

В настоящия си живот Мери отново преживява смъртта на съпруга си, но сега не е материално толкова обезпечена. Тя работи и е много ангажирана, вкл. и с болното дете. Оказа се, че това е така, за да няма време да потъне в скръбта и да преживее безразличие към света. Както тя споделя, прекалено е била обгрижвана преди”. В предишния живот не е имала никакви грижи, абсолютно е била финансово обезпечена и тя се е потопила в печал и самота. И сега, благодарение на болното дете, няма тази възможност. Звучи едновременно логично и абсурдно, но именно този минал живот даде отговор на въпросите ú. Освен това, се оказа, че мъжът в предишния и в сегашния ú живот са една и съща душа.

Мери се срещна и с Духовния си наставник. Той ú се усмихна благо и я подкрепи. Посъветва я да се грижи за себе си и да развие здрав егоизъм, което определено я изненада. Позволи й и за кратко да се срещне с Душата на починалия ú съпруг. Той също беше усмихнат. Мери преживя срещата с него, сбогуваха се и той изчезна. Естествено, тя си поплака.

Накрая, като основно послание, Духовният наставник каза: Спокойно! Всичко ще се нареди както трябва да бъде! Беше го повторил няколко пъти и преди това.

Споделям и аудио записа на тази регресия, тъй като Мери, въпреки своите притеснения и предубеждения, се справи много добре. Разказваше подредено, интересно и с много подробности. Тя проследи миналия живот с лекота и описа много от картините с доста детайли – нещо, което се случва относително рядко. Това е една приятна, интересна и лесна за слушане регресия. Затова ви пожелавам приятно и ползотворно слушане!

Регресията е проведена online.

https://youtu.be/moWyZvmUN2o

 


Ето какво сподели Мери на следващия ден, след регресията:

Мери: Добро утро! Днес не знам къде съм. Едновременно на работа, но в същото време ми изплуват разни мисли и прозрения.

Моят мъж все ми казваше: Мери, ако се разболея и залежа, да знаеш, че ще се гръмна. А аз го видях точно болен, залежал се, дълго и мъчително боледуващ в регресията. Агония за мен и него. Точно това не искаше в този живот. Умря за един миг, дори в ковчега беше с едно спокойно лице и една лека блажена усмивчица. Ами той точно така се е споразумял преди да слезе в това тяло. Явно доста трудно сме се споразумели за отново ранното му напускане в този живот. Аз затова толкова много го исках това второ дете, а той се дърпаше. А то това дете сигурно и то отработва нещо в този живот чрез мен. А сестра ми, моята дъщеря която съм отблъснала в предишният живот, потопена в мъка, сега е толкова близо до мен и като че ли търси постоянно моето внимание. МАЛЕЕЕ!

Отварям си телефона 11:11 – значи съм на верният път. Послание от ангелите.

Е, вече много неща се наместиха. Мислех си, че фантазията ми е измислила всичките тези картини, ама неее.


Снимка: Интернет

Leave a Reply

Close Menu