РЕГРЕСИЯ – ДА БЪДЕМ СМИРЕНИ И ТЪРПЕЛИВИ. ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД. Минал живот, духовния свят, духовен водач, лечебен процес.

РЕГРЕСИЯ – ДА БЪДЕМ СМИРЕНИ И ТЪРПЕЛИВИ. ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД. Минал живот, духовния свят, духовен водач, лечебен процес.

В тази регресия се разказва за индиански вожд с 2деца – момиче и момче. Той е суров мъж, който не умее да засвидетелства обич към съпругата си, макар че тя много го обича. Вследствие за инцидент вождът убива сина си. Жената, чиито запис ще чуете след малко (условно ще я наричам Мира), успя да проследи и пътя на Душата на момчето (което всъщност се оказа, че е тя самата). Установи, че има моменти, в които Душата на момчето се връща към тялото си, тъй като прекъсването на живота му е било твърде рано и има много неизживени неща. Вождът-индианец умира сам, напуснат от съпругата си. В настоящия живот на Мира вождът е неин съпруг и се държи като човек, който се нуждае от много любов. Съпругата му от миналия живот се преражда като негова тъща (т.е. майката на Мира) и отново се е стремяла да избяга от него, като в настоящия им общ живот не е имало реална причина.

Мира преживя смъртта на убитото момче и проследи пътя на Душата му. Пренесе се в Пространството между животите. Описа го много подробно, тъй като тя вече го беше виждала в сънищата си. Там тя се срещна с Духовните си наставници и с Духовния си водач и получи много ценни указания. Имаше и отговори на твърде лични въпроси, тях махнах от записа.

По време на регресията Мира е била в много дълбок транс и в деня след регресията тя буквално не я помнеше. Същевременно си изясни цялата ситуация относно взаимоотношенията с най-близките ú хора и в резултат на това се чувства много по-спокойна.

Тази регресия е носител на едни от най-честите прозрения, до които хората достигат, докосвайки се до Духовните измерения – а именно, че много често по наше желание имаме труден живот и още по-често желаем да се научим да изпитваме безусловна любов в земни условия. И тъй като все още се учим на това, то далеч не винаги е лесно.

Благодаря за интереса към записите, които споделям и ви пожелавам приятно и ползотворно слушане. Тази регресия е проведена online.

http://Връзка към видеоклипа https://youtu.be/-8VkIECmKcQ

Снимка: Интернет

Leave a Reply

Close Menu