Част от моя опит с метода Регресия и избора на водещ

Част от моя опит с метода Регресия и избора на водещ

Винаги, когато се сетя за моя първи опит с метода Регресия, ме напушва смях. Когато реших да си запиша час, не знаех нищо нито за метода, нито за Петър Петров. Моя много близка ми каза, че има приятел, който води регресии и е решила да отиде при него. Ясно си спомням, че тогава си помислих: Сега пък тази глупост каква е!? Що за простотия! Добре, че не го изрекох. Такова беше мнението ми, макар че вече имах спомени от мои минали животи. Но тъй като във Вселената явно има ред, то в мен се загнезди мисълта, че трябва да отида с моята близка на регресия, и то в същия ден. Тази мисъл просто не се махаше, нямах мира. И споделих. Оказа се, че не е проблем, отидохме при Петър в един и същи ден, след около седмица. Изобщо не знаех кой е той, нито пък че се чака с месеци при него за записан час. Но такъв е моя път – аз първо преживявам нещата и след това ги уча.

След първата ми регресия бях с много смесени чувства. От една страна си казах, че това “нещо” искам да се науча да го правя, бях просто очарована и запленена. От друга страна се чувствах много разбутана от самата регресия – спомних си живот от преди 4000 години, бях шокирана от преживяното и сама си прекъснах регресията, тъй като част от информацията противоречеше на разбиранията ми. Мина година и половина, докато успея да приключа тази първа регресия и да проумея колко важна е била за мен. Постепенно осъзнах, че е свързана с мисията на живота ми и че упорито съм отказвала да я приема. В този период преживях редица регресии и обучение при Петър, но упоритостта ми явно е била голяма. Или не съм била готова. И отново потепенно осъзнах, че нещата от живота наистина се случват в точния момент – нито по-рано, нито по-късно. Нищо не ти се дава, ако не си готов. И ако Душата има план, тя го следва.

От тогава, вече в продължение на 5-6 години, периодично се подлагам на регресии и успоредно с това водя такива. Мнението ми за метода потепенно се обогатява. Била съм в регресии при различни хора, вкл. и при начинаещи в обучението си. Имам много ярък спомен от моя регресия, в която бях “опитно зайче”. Водещата беше начинаеща, водеше под супервизията на Петър, а аз бях уж с много опит. Водещата нищо не знаеше за местото, което исках да посетя, не си беше записала и въпросите ми. И аз преживях свойта арогантност – сама си задавах въпросите, сама си отговарях. Явно все още не вярвах достатъчно – на себе си, на процеса, на водачите. По някое време си мислех, че изобщо не съм била в регресия, че нищо не се е получило, че всичко съм си измислила. Бях в изключително ясно съзнание. И преживях поредния си шок – когато процеса приключи, минаха около 5минути преди да успея да махна маската от очите си! Светлината беше прекалено ярка и изобщо не можех да отворя очи! Но ясно осъзнах, че съм била в много дълбок транс! Това го помня и до днес. И вече зная, че процесът е уникален. И че има ред.

Другото което научих, подлагайки се на регресии при различни хора е, че всеки водещ има своя метод и с това е много ценен. Понякога ми се случва да зная точно кой искам да ме води и да зная темата на регресията. Впоследствие се оказва, че и това не е случайно, т.е. темата е важна и за човека, който ще ме води, само че той вече е преживял нещата, има опит и в голяма степен се е справил. И така може да помогне.

Затова, ако си позволя да давам препоръка за избора на водещ за регресия, то тя е следната: Следвайте вътрешния си глас! И наблюдавайте събитията. Ако това е вашият човек и моментът е дошъл, нещата ще се случат. Ако не е, ще има пречки и срещата дори няма да се състои.

Ако имате подтик за регресия, направете я. И не отлагайте прекалено дълго, защото така нарушавате своя ритъм. Ако с един човек не ви се получава, потърсете друг – може би той е вашия човек в момента. Ако срещите ви се провалят и с други хора, това може да означава, че има събития, които просто преживявате. Информацията идва впоследствие и зависи от начина, по който сте преминали и от решенията, които вече сте взели. Затова няма и не може да има обща рецепта – както за живота, така и за избора на водещ на регресия.

А ако се случи да преживеете от така наречените “неуспешни” регресии, знайте, че те са също опит. Научих го от младеж, преживял 5 “неуспешни” регресии преди да стигне до “успешните”, с един и същи водещ.

 

Това е само малка част от моя опит.

Вероятно вашият ще е различен.

Желая Ви прекрасен ден!

03.01.2020г.

Снимка: Интернет

Leave a Reply

Close Menu