Регресия: Страх да съм сама

Регресия: Страх да съм сама

Споделям регресията на млада жена, с трудно детство, вкл. е била оставяна съвсем сама на 5-6г. възраст, не само през деня. Като резултат през последните години се активира страх да е сама – на моменти граничещ с паник атаки. Този страх беше основната тема на регресията.
К. искаше също така да разбере каква е причината все да бърза – оказа се от минал живот, изживян на друга планета, оранжева, в хармонична общност. Бил е живот-мечта, но идват пришълци, които нарушават местните природни закони. Там К. се видя като мъж, който беше много висок. Живееше в тази общност, всички бяха като в племе. Пазеха природата. Имаше и пришълци. В племето се появиха раздори – някои членове искаха тези, които злоупотребяват да бъдат отстранени. К. ги защитаваше и сега го отчита като грешка. Посланието от този спомен беше: Да се доверява повече на интуицията си.
В онзи минал живот К. беше част от племе, Пазители на планетата. Членовете му се грижеха за природата, занимаваха се със селско стопанство, дърводобив. Хранеха се основно с риба. Тя живееше в сламена къща. Планетата беше оранжево-червена, почвата – пръст и глина. И имаше „интересна” вода, в която тя плуваше.
В крайна сметка този свят се разруши чрез земетресение, вследствие на нарушените закони.
К. проследи пътя на Душата си – в бяла светлина. Там се обсъждаше следващия живот, а тя желаеше да се върне на разрушената планета.
По време на тази регресия К. видя общо 4 свои минали живота. Единият е на оранжевата планета. В другия тя е пианист, в елитен бар. Регресията започна точно с този минал живот, но смисълът му се изясни постепенно. Пианистът е искал да бъде учител. Баща му, вероятно банкер, е бил против. Пианистът, вместо да се заяви и да обясни какво желае, много се е карал с баща си и не е последвал порива на Душата си. Накрая се е пропил и остава сам до края на живота си.
Като следствие, в следващия си живот К. се видя като 5-6годишно момиче. Имаше майка, баща и сестра. К. видя сцена по време на която те се караха, а К. запушваше уши. Съветът на Водачите към нея беше сега да не го прави.
В настоящия си живот К. също е преживяла подобни тежки сцени. Поради развития страх от това да е сама, по време на регресията Водачите бяха с ярко присъствие, още от самото начало. Регресията започна с усещането, че я люлеят – също като бебе. К. беше подчертано обгрижена и защитена, с усещането, че не е сама.
Четвъртия живот на К. е като електротехник, много отдаден на работата си, помагал е на много хора. И сега, като награда, в настоящия си живот К. има уникалната дарба в нейно присъствие техниката да работи – дори преди да е имало проблем! За първи път се запознавам с такъв човек.
В Духовния свят К. получи ценни послания от своите Водачи, чрез символи, в 3 сцени.
По време на първата сцена К. се видя, че копае двор – беше напомняне от първия живот за връзката ú с природата.
По време на втората сцена К. видя, че кара влак и се наслаждава. Посланието беше буквално „да се качи на живота и да му се наслаждава”, сякаш кара влак и го управлява!
По време на третата сцена К. се видя като 16-17 годишно момиче, което гали конче. Тя много го обича, но някой го е убил. К. не е простила – сцената беше като напомняне.
По време на тази регресия К. възстанови връзката си с Висшия си аз, спомни си и преживя много неща. Получи отговори на своите въпроси и постепенно ще се освободи от страха да е сама.
Начина на протичане на регресията ú беше пълно копие на живота ú – отново всичко стана много бързо. От тук нататък К. ще се учи да забавя темпото (така че да отработи пренесения от първия минал живот отпечатък – тогава, на оранжевата планета, е останала с усещането, че нещо не е довършила. И сега по навик бърза.) К. ще стане по-спокойна и когато има нужда, ще може да спре и да си почине.
На вас също Ви пожелавам живот, изпълнен с емоции и с моменти на почивка. Защото „животът се живее”!
А сега – приятно и ползотворно слушане!

Leave a Reply

Close Menu