РЕГРЕСИЯ: КАК ДА ВЪРНА МАГИЧЕСКИТЕ СИ СПОСОБНОСТИ?

РЕГРЕСИЯ: КАК ДА ВЪРНА МАГИЧЕСКИТЕ СИ СПОСОБНОСТИ?

Споделям регресията на моя много близка приятелка, която е родена със силни ясновидски способности. Но в тинейджърските си години се отказва от тях, тъй като не желае да се чувства по-различна. В действителност се е получило само едно потискане, тъй като те са изключително силни и не могат да изчезнат. Заявката ѝ за днешната регресия беше: Искам да върна магическите си способности! И успя да го направи, макар че в ежедневието си все още има спадове.

От записа ще чуете целия процес – нежеланието да ги върне; изчистването в Залата на сърцето; среща с Минал Аз, владеещ тези способности; среща с Бъдещ Аз, който вече ги използва; Духовен водач – арх.Раджиел и други ценни моменти. Аз се радвам, че приятелката ми успя да види света през „Очите на сърцето”; радвам се и за това, че вие, които имате това желание, също можете да се докоснете до процеса. Тази регресия има още една особеност – докато прослушваше записа, приятелката ми установи, че има доста моменти от регресията, които изобщо не помнеше. Това се случва само по време на по-дълбок транс и именно това е една от причините да правим записи на срещите.

За моята приятелка тази изобщо не е първа регресия. Споделила съм и други нейни регресии, които включват срещи със Захарис и Ледената кралица. Споделям връзки към записите, набрани са като текст. Всеки човек има своя лична специфика, тя се проявява и по време на регресиите му. А регресиите на приятелката ми са изключително впечатляващи, изпълнени с много символика, различни светове и много други преживявания. Желая ви приятно и ползотворно слушане.

https://svetutnasunishtata.com/zaharis/

https://svetutnasunishtata.com/power-of-words/

https://svetutnasunishtata.com/master/

https://svetutnasunishtata.com/ice-queen/

https://svetutnasunishtata.com/ice-queen-4/

 

Leave a Reply

Close Menu