РЕГРЕСИЯ: ЗАЩО НЕ МОГА ДА СЕ ОТКЪСНА ЕМОЦИОНАЛНО ОТ „ОНЗИ” ЧОВЕК? ПРИЛИЧА НА ОБСЕБВАНЕ.

РЕГРЕСИЯ: ЗАЩО НЕ МОГА ДА СЕ ОТКЪСНА ЕМОЦИОНАЛНО ОТ „ОНЗИ” ЧОВЕК? ПРИЛИЧА НА ОБСЕБВАНЕ.

Тази е доста често срещана заявка. Провела съм над 50 регресии с подобна заявка и смея да твърдя, че всеки път отговорът е различен. Но почти винаги има пренесен отпечатък от минал живот.

По време на предварителния разговор Кл. сподели, че Душата ѝ е като завързана за определен човек, оприличи го дори на обсебване и искаше да се освободи от тази ненужна емоционална връзка. Резултатът от регресията беше почти мигновен.

По време на сесията Кл. осъзна, че всъщност тази връзка не е любов (макар че изглеждаше като такава), а е реализиране на нейното несъзнавано желание да отмъсти на Душата на „онзи” човек, наранил нейната майка в минал живот. Споделям тази регресия като пример за това, че плодът по време на бременност наистина помни много неща – толкова много, че дори е възможно да се пренесат в друг живот и несъзнателно човек да се стреми да отмъсти. И тъй като нашето несъзнавано може да е изключително изобретателно, е възможно това желание за отмъщение да е замаскирано като силна и изпепеляваща любов, която наранява и двете страни.

Регресията на Кл. е много интересна. Тя видя свой минал живот, по време на който тя е силен мъж, подхвърлен още като бебе на кораб. Отгледан е в сиропиталище в чужда страна. Впоследствие става могъщ пират, но… се запознава с прекрасна жена. Жени се за нея като буквално я откупва и този брак изцяло го променя. Кл. подробно разгледа миналия живот, но „онзи” мъж, от предварителната заявка, липсваше.

Макар и малко трудно, все пак успя да го открие. Разбра, че нейното раждане тогава е било плод на пламенна любов между млади момиче и момче, с богат произход. Не са се оженили поради 2 причини – момчето е било с уговорен брак, а и майката на момичето счита, че дъщеря ѝ заслужава по-добър съпруг. И така, бабата по майчина линия взема бебето и го изпраща с първия кораб в чужбина. Момчето продължава своя живот, но майката не успява – тя буквално умира, губейки смисъла да живее. Когато Кл. се срещна с Душата ѝ се оказа, че тя все още тъгува и не беше готова да се освободи от тази емоция. Но също така Кл. си спомни, че „онзи” мъж е момчето, тоест баща ѝ от миналия живот. На някакво ниво Душата ѝ знаеше, че майка ѝ тъгува (макар че никога не беше я виждала) и желаеше да отмъсти на баща си. Като резултат в момента, в който го вижда в настоящия си живот, го разпознава и преживява смесицата от любов и омраза. Споменът беше напълно достатъчен и Кл. се освободи от тази връзка.

И както вече знаете, по време на записа ще чуете много повече неща, отколкото мога да опиша. Същевременно човекът, който е в процеса, преживява още повече неща, които не може да изговори с думи.

И така – желая ви приятно и ползотворно слушане!

Leave a Reply

Close Menu