РЕГРЕСИЯ: ГЛЕДНА ТОЧКА НА СЪЗДАТЕЛ, СВЪРЗАН С ЕМОЦИИТЕ.

РЕГРЕСИЯ: ГЛЕДНА ТОЧКА НА СЪЗДАТЕЛ, СВЪРЗАН С ЕМОЦИИТЕ.

Споделям регресия, съдържаща гледна точка на Създател.
Кристиана е млада, интелигентна жена, с богат предишен опит с метода Регресия. При друг водещ тя беше видяла около 10 свои минали живота и беше леко озадачена, тъй като във всички тях е била без деца. Искаше буквално да събере пъзела от преживявания и да намери своя път от тук нататък. И успя.
Тази регресия беше интересна и за мен (както и всички други). Имаше вероятност да посетим Атлантида, затова поканих и Посейдон. Той се отзова, но поради друга причина. Кристияна се видя като част от общност на Създатели, но както тя се определи – от това ниво, което отговаря за емоциите. И се преражда в тяло, за да „тества” продукта. Такава информация не е нова за мен, но все пак всяка една регресия дава нов нюанс и малко по-различна перспектива. За мен са особено ценни регресиите с гледна точка на Създател и затова я споделям.
По време на тази регресия използвам по-специални методи за водене на процеса, заимствани от някои психотерапевтични практики. Такива са например „Разговор с вътрешното дете”, „Разговор със страха” и др. Тук се проведе „Разговор със синя топка”, която всъщност е Душата на Кристияна.
Докато водех регресията, бях убедена че ще съкратя относително голяма част от записа. Но докато го прослушвах, реших да махна само въвеждането и извеждането. Така че, пожелавам ви приятно и ползотворно слушане.

 

Leave a Reply

Close Menu